Aantrekkelijke bedrijfsruimte in Houten - Binnenkort wordt gestart met 4 grote units

Beschrijving en Impressie

De nieuw te realiseren bedrijfsruimten worden gerealiseerd op een kavel langs de Lange Schaft te Houten. Het project bestaat uit 4 grote bedrijfsunits met kantoorverdieping, welke op korte termijn worden gerealiseerd. Moderne, degelijke en betaalbare huisvesting voor het MKB in Houten en regio.

Lees verder….

Bouwtekening&Layout

Het project telt 4 grote units, toegankelijk via loopdeur en overheaddeur. Deze bedrijfsunits zijn allemaal voorzien van een halve verdiepingsvloer. Het totale vloeroppervlak bedraagt 195m2 tot 290m2 bvo. De verdiepingsvloeren in de bedrijfsruimten zijn in overleg aan te passen.

Lees verder…

Technische Omschrijving

U vindt hier alle informatie. De totale leveringsomvang, betonwerk, staalconstructie, metselwerk, aluminium kozijnen, isolatiewaarden etc. is duidelijk beschreven. Aansluitingen van de bedrijfsunits door nutsbedrijven zijn inclusief. Uiteraard zijn er altijd aanpassingen mogelijk.

Lees verder…

Situatieschets/Locatie

Het project wordt gerealiseerd op bedrijventerrein de Schaft, centraal gelegen  in Houten, langs de Lange  Schaft. Uw bedrijfsunit zal goed bereikbaar zijn vanuit Houten Noord en -Zuid en de snelweg A27 ligt op 5 minuten rijden. Een mooie plek in de regio voor een ondernemer met ambities.

Lees verder…


Referentie ontwikkelaar: IpConcept BV   Referentie architect: A12Architectuur Bna