Aantrekkelijke bedrijfsruimte in Houten - Binnenkort wordt met bouw gestart

Beschrijving en Impressie

De nieuw te realiseren bedrijfsruimten worden gerealiseerd op een kavel langs de Lange en Kromme Schaft te Houten. Het project bestaat uit 8 bedrijfsunits en 42 garage/opslagboxen. De bouw start bij 50% verkocht. Moderne, degelijke en betaalbare huisvesting voor het MKB in Houten en regio.

Lees verder….

Bouwtekening&Layout

Het project telt 8 units en 42 garageboxen. De bedrijfsruimten zijn bijna allemaal voorzien van een halve verdiepingsvloer. Het totale vloeroppervlak bedraagt 75m2 tot 200m2 bvo. De bedrijfsunits langs de Kromme Schaft hebben een extra voordeur aan de weg. De garageboxen worden gerealiseerd in 2 bouwlagen.

Lees verder…

Technische Omschrijving

U vindt hier alle informatie. De totale leveringsomvang, betonwerk, staalconstructie, metselwerk, aluminium kozijnen, isolatiewaarden etc. is duidelijk beschreven. Aansluitingen van de bedrijfsunits door nutsbedrijven zijn inclusief. Uiteraard zijn er altijd aanpassingen mogelijk.

Lees verder…

Situatieschets/Locatie

Het project wordt gerealiseerd op bedrijventerrein de Schaft, centraal gelegen  in Houten, langs de Lange en de Kromme Schaft. Uw bedrijfsunit zal goed bereikbaar zijn vanuit Houten Noord en -Zuid en de snelweg A27 ligt op 5 minuten rijden. Een mooie plek om in de regio voor een ondernemer met ambities.

Lees verder…


Referentie ontwikkelaar: IpConcept BV   Referentie architect: Van der Zee Architecten BV